Gemeente Heeze-Leende


Vrijkaartjes af te halen voor vrijwilligersdag Heeze-Leende op 17 april a.s.

Bij het gemeentehuis Heeze-Leende en welzijnsorganisatie Paladijn aan de Jan Deckersstraat in Heeze kunnen vrijwilligers in onze gemeente gratis toegangskaartjes afhalen voor de vrijwilligersdag Heeze-Leende op zondag 17 april a.s. De ophaaltermijn is met een week verlengd.

Tijdens de vrijwilligersdag worden vrijwilligers onthaald op een lunch tussen 12.00 uur tot 14.00 uur in het dorpshuis de Meent aan de Julianastraat 1 in Leende.

Vrijwilligers zijn van groot belang voor de samenleving. Ze zijn op veel terreinen actief en zorgen voor een betere samenleving. Men ziet dit op het gebied van zorg en welzijn, maar ook bij het

verenigingsleven. Veel activiteiten kunnen niet uitgevoerd worden zonder de inzet van vrijwilligers. Denk hierbij aan de jeugdsport, hobbyclubs etc. Maar ook op het gebied van de zorg is steeds meer vraag naar vrijwilligers. Zij zetten zich in voor ouderen of hulpbehoevenden door o.a. een bezoekje te brengen om de eenzaamheid dragelijker te maken of voor hen boodschappen of een klusje te doen.

Ook zijn er vrijwilligers die zorg hebben voor de woonomgeving door op te komen voor de belangen van de buurt. Dit kan zijn op het gebied van het organiseren van ontspanningsbijeenkomsten voor jongeren en ouderen in hun buurt, of er op toezien dat de buurt schoon blijft. Zo kunnen er nog meer voorbeelden genoemd worden maar iedereen kent wel een vrijwilliger in hun buurt die zich inzet voor de gemeenschap. Mocht u zelf een vrijwilliger zijn of in uw buurt een vrijwilliger kennen die het verdient om in het zonnetje gezet te worden dan kunt u een gratis toegangskaartje ophalen.

Vragen?

Hebt u vragen dan kunt u contact opnemen met Paladijn via telefoon (040) 206 01 09 of de balie van het gemeentehuis, tel. (040) 22 41 400.

U bent van harte welkom.