Gemeente Almere

Tjalling en Kees alsnog in Theater Het BinnensteBuiten

17-04-2011 | Start: 11:00 | Eind: | Locatie: Theater Het BinnensteBuiten

Het muzikale kindercabaretduo Tjalling en Kees komt op zondagochtend 17 april alsnog hun voorstelling `Eet smakelijk' spelen in Theater Het BinnensteBuiten. Het duo zou op zondag 27 maart in het theater staan, maar door een misverstand ging dit niet door. Daarom is er op genoemde datum een ingelaste voorstelling. Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor 27 maart, kunnen op 17 april op vertoon van dit kaartje gratis naar binnen. Daarnaast is er nog plaats voor nieuwe toeschouwers.

In `Smakelijk eten' hebben Tjalling en Kees erge trek in iets lekkers. Maar ze kunnen niets kopen, want ze hebben geen geld. Dan komt er ineens een brief van de prins van Hapjesland. Deze vraagt of zij op zijn Hapjespaleis willen passen. En op de taart die speciaal is gemaakt voor de lieve prinses. Tjalling en Kees proberen te koken, en daarna netjes te eten. Maar kunnen ze dat wel? En kunnen ze eigenlijk wel oppassen?

De ingelaste voorstelling op zondag 17 april begint om 11.00 uur. Gratis entree op vertoon van kaartjes van 27 maart. Reguliere entree: kinderen EUR 5, volwassenen: gratis entree. Reserveren wordt dringend aangeraden. Het complete theaterprogramma is te bekijken op www.theaterhetbinnenstebuiten.nl. Er kan via de website worden gereserveerd. Bellen kan ook op (036) 52 143 54.