Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Watersportcentrum Sloterplas

---

Feestelijke opening van het vernieuwde Watersportcentrum Sloterplas

28 maart 2011

Zondag 17 april 2011 is de jaarlijkse open dag van het gemeentelijk Watersportcentrum Sloterplas. Iedereen, van jong tot oud, gevorderd of beginner, is van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom voor een middag vol sport, spel en feest aan de Christoffel Plantijngracht 4.

Watersportcentrum Sloterplas en de directe omgeving zijn vernieuwd. Deze vernieuwing is mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van het Sloterplasoverleg.

Feestelijke opening

Om 14.00 uur zal een afvaardiging van het bestuur van het Sloterplasoverleg het Watersportcentrum op feestelijke wijze overdragen aan het bestuur van Stadsdeel Nieuw-West.

Wat kunt u allemaal doen?

U kunt onder begeleiding van een instructeur een rondje over de Sloterplas varen in een Valk zeilboot of een snelle Laser Vago zeilboot. De kleintjes kunnen terecht in een Optimist. Wilt u liever in een kano de plas verkennen? Probeer dan onze canadese kano´s. Wat u ook wilt, de medewerkers van het Watersportcentrum doen er alles aan om uw dag tot een groot succes te maken!

Stichting Sailability is ook aanwezig op de Open Dag van het Watersportcentrum. Stichting Sailability organiseert zeildagen voor gehandicapten op Watersportcentrum Sloterplas.

Informatie cursusaanbod en activiteiten

De hele middag kunt u op het Watersportcentrum terecht voor informatie over het cursusaanbod en onze andere activiteiten. U krijgt op de open dag alle informatie van de medewerkers van het Watersportcentrum. Individuele cursisten maar ook bedrijven kunnen zeil- of windsurfles krijgen op de schitterende locatie midden in Amsterdam West. Dus zeilen of windsurfen op nog geen 20 minuten van de binnenstad? Kom dan naar de open dag op 17 april!

Bereikbaarheid

Het Watersportcentrum is te bereiken met tramlijnen 1 en 17 en buslijn 19. Komt u liever met de auto? Het Watersportcentrum ligt nog geen vijf minuten van de Ring A10.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van het Watersportcentrum.U kunt ook bellen (020 617 5839) of e-mait sturen naar mailto:watersportcentrum@planet.nl

---