Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


---

Pure markt op de Zuidas

14 april 2011

Vanaf zondag 17 april staat de Pure Markt op het George Gershwin-plein aan de Zuidas, iedere derde zondag van de maand, van april tot en met oktober, met uitzondering van juli. Tijdstip: 11.00 - 18.00 uur. De Pure Markt wil bezoekers graag kennis laten maken met verschillende leveranciers die zich bezighouden met ambachtelijk en lekker eten. Maar ook met creativiteit en duurzaamheid.

Op de markt vindt u 'pure producten', verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen u informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. U kunt uw aankopen ter plekke nuttigen of mee naar huis nemen.

Evenement voor het hele gezin

De Pure Markt heeft een aantal vaste én een aantal wisselende leveranciers, die allemaal met veel enthousiasme deelnemen. De organisatie draagt er zorg voor dat er een divers en goed gebalanceerd assortiment wordt aangeboden. Naast het aanbod op het gebied van eten, drinken en creatieve producten is de Pure Markt ook een evenement voor het hele gezin. Toneel, muziek en gezellige terrassen zorgen voor een unieke sfeer.

Meer informatie Pure Markt (PDF)

Pure Markt (foto website Puremarkt.nl)

---