Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Amstel Gold Race

---

Live fietsen tegen de profs in de Amstel Gold Race

14 april 2011

Live fietsen tegen de profs in de Amstel Gold Race. Het kan op zondag 17 april in Amsterdam in The Colour Kitchen.

Team No Limits organiseert dan een sponsordag om aandacht te vragen voor Artsen zonder Grenzen.

Fietsen in een restaurant is een bijzondere ervaring. Zeker als er via computers tegen een team uit Zwitserland live de Amstel Gold route wordt gefietst via een internetkoppeling met Google Earth. In The Colour Kitchen staan op deze dag een groot aantal spinningfietsen klaar. Door de spinningfietsen af te stemmen op het parcours van de Amstel Gold krijgen de teams de laatste 80 kilometer van deze wielerklassieker voor de kiezen. Ook staat er een opstelling klaar waarbij iedereen een rondje Sloterplas kan fietsen.

Een team kan zich inschrijven voor deze sponsordag door een mail te sturen naar Hinke@teamnolimits.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Deelnemen kan vanaf een sponsorbedrag van 15 euro per persoon of 80 euro per team. Deze sponsoring komt volledig ten goede van Artsen Zonder Grenzen. Ieder team bestaat uit minimaal vier deelnemers. Meer deelnemers per team mag natuurlijk ook en dit maakt het gemakkelijker om de 80 kilometer af te leggen! Individuele inschrijvingen worden gecombineerd tot een team.

Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. De fietsers zullen de aanmoedigingen zeker waarderen.

De sponsordag begint om 12.30 uur en zal eindigen rond 18 uur met een prijsuitreiking voor de teams en bekendmaking van het totaal opgehaalde sponsorbedrag van die dag.

Locatie: The Colour Kitchen, Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam