Ingezonden persbericht


Persbericht

LADIESWALK 2011 ONDERSTEUNT HET GLAZEN HUIS

De Groepswijzer.nl LadiesWalk 2011 steunt 3FM Serious Request, ook wel bekend als Het Glazen Huis, dat dit jaar in Leiden komt te staan. Voor elke deelnemer die meedoet aan de LadiesWalk 2011, doneert de organisatie een euro aan de 3FM-actie.

De Groepswijzer.nl Ladieswalk vindt plaats op zondag 17 april, en start tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Koetshuis op het Burchtplein. Deze sportieve wandeltocht, for ladies only, voert langs de mooiste plekjes van Leiden en omgeving. Deelnemers kunnen genieten van een korte en een lange route (respectievelijk 10 en 25 kilometer). Behalve gezelligheid en een mooie wandelroute biedt de LadiesWalk ook een sportieve uitdaging, want de dames moeten het parcours van hun keus om 17.30 hebben afgerond. Het belooft een drukbezocht evenement te worden, ongeveer 400 vrouwen hebben zich al ingeschreven voor de tocht. GeĂŻnteresseerden kunnen zich van tevoren inschrijven via www.ladieswalk.nl, of op de dag zelf bij de inschrijfkraam naast Het Koetshuis aan het Burchtplein.

3FM Serious Request is een jaarlijkse geldinzamelingsactie voor het Rode Kruis. Hierbij worden DJ's van radiozender 3FM zes dagen lang zonder eten in Het Glazen Huis opgesloten. Tegen betaling draaien de DJ's verzoeknummers. Afgelopen jaar stond het Glazen Huis in Eindhoven en opnieuw werd er een recordbedrag opgehaald, maar liefst 7.135.707,- euro. De LadiesWalk draagt graag haar steentje bij aan de poging van Leiden om dit bedrag te evenaren of te verhogen.

De LadiesWalk wordt georganiseerd door het Leidse marketing- en evenementenbureau ProKwadraat, en wordt gesponsord door het groepsarrangementen organisatiebureau Groepswijzer.nl .


---


Ingezonden persbericht