Toeters en Bellen presenteert: kinderconcert ‘Uit de Maat’


Amersfoort, 20110405 -- Op zondagmiddag 17 april organiseert Toeters en Bellen kinderconcert ‘Uit de Maat’. De voorstelling wordt uitgevoerd door Remy Scheelings (piano) en Tristan Coco (zang). Toeters en Bellen is met dit concert weer te gast bij Stadscafé de Observant aan het Stadhuisplein 7 te Amersfoort. Voorstelling ‘Uit de Maat’ speelt zich af in het land ‘Ritme’. In Ritme zijn alle mensen blij met hun muzikale koning. Maar op een dag gebeurt er iets vreemds: de koning kan niet meer pianospelen, niet meer zingen, niet meer dansen... Wat is er aan de hand?

Reserveren

Kinderconcert ‘Uit de Maat’ wordt op 17 april twee keer uitgevoerd: om 15.00 en om 16.00 uur. De entree is € 2,- voor kinderen en € 5,-  voor volwassenen. Start van de kaartverkoop is op 17 april vanaf 14.00 uur in het Stadscafé. Reserveren wordt aangeraden en kan via de website www.toeters-bellen.nl .

Over Toeters &Bellen

Toeters  &  Bellen is een initiatief van een aantal Amersfoortse vrijwilligers. Zij willen door het organiseren van kleinschalige concerten kinderen en hun ouders op een luchtige manier laten kennismaken met de magie van klassieke en andere akoestische muziek. Hoewel het concert zich in eerste instantie richt op kinderen en hun ouders uit heel Amersfoort, zijn ook  andere geïnteresseerden welkom om de voorstelling bij te wonen. 





Toeters & Bellen