Ingezonden persbericht


Persbericht
22 februari 2011

Wandelen met vriendinnen: Groepswijzer.nl LadiesWalk

-LEIDEN- Op zondag 17 april 2011 wordt voor de vierde keer de LadiesWalk in Leiden gehouden. Deze wandeldag is speciaal voor vrouwen en wordt gesponsord door Groepswijzer.nl. Vanaf het plein voor de Burcht in Leiden kunnen de deelneemsters kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km richting Voorschoten en de Vlietlanden. Verzorgingsposten onderweg met entertainment maken de dag compleet.

Wandelen is niet alleen gezond, het is ook nog eens een gezellige en ontspannende bezigheid. Op zondag 17 april 2011 biedt Leiden een uitgelezen gelegenheid voor een leuk dagje uit met een groep vriendinnen. De Groepswijzer.nl LadiesWalk zal op die dag een uitgebreid programma bieden. Het startpunt van de wandelingen is het plein voor de onlangs gerestaureerde Burcht. Voor de rustige loper is er een kortere wandeling die langs de verborgen pareltjes van het historische Leiden zullen voeren, terwijl de doorgewinterde loper vanuit Leiden wandelt via het groen in Voorschoten naar de nieuwe natuur van de Vlietlanden. Zowel onderweg als op het start- en eindpunt zal er entertainment zijn, verzorgingsposten en is de gehele weg naast de papieren route voorzien van duidelijke bewegwijzering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag met tal van leuke premiums.

De Groepswijzer.nl LadiesWalk staat garant voor een leuk en fit dagje uit! Meer informatie over de LadiesWalk is te vinden op www.ladieswalk.nl. Op deze site kunt u zich ook inschrijven. Het inschrijfgeld bij voorinschrijven bedraagt ¤ 9,50 p.p. en kan tot 10 april 2011. Indien u op de dag zelf inschrijft bedraagt het inschrijfgeld ¤ 11,50 p.p. De LadiesWalk wordt georganiseerd door ProKwadraat Events en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Barleduc en Restaurant het Koetshuis.