Ingezonden persbericht


Graag wil ik u middels onderstaand persbericht op de hoogte brengen van een grootse en gratis toegankelijke sport & spel dag, 17 april a.s. bij OP NOORD, actief ontmoeten op het Sportcomplex Eindhoven-Noord.

Persbericht:

Spectaculaire seizoensopening bij Op Noord, actief ontmoeten!

Op zondag 17 april 2011 vindt op het Sportcomplex Eindhoven-Noord een spectaculaire seizoensopening plaats! Aan de Oude Bosschebaan 11 bent u met uw kinderen, neefjes en nichtjes, buren, opa's en oma's van harte welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Op Noord biedt dan samen met diverse gast-organisaties een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

Nieuw paviljoen & terras!
Na een jaar van bouwen en inrichten zullen op 17 april tevens officieel de deuren opengaan van het geheel nieuwe Paviljoen Op Noord. Een ontmoetingsplek voor iedereen, met het meest veelzijdige sport, speel & beweeguitzicht van Eindhoven. waar men terecht kan voor een ijsje, drankje en een hapje. Zeer bijzonder van de menukaart van Op Noord is dat er diverse snacks & frietjes op staan, welke geheel vetvrij worden gefrituurd in een speciaal daarvoor ontwikkelde oven. Hetgeen mooi aansluit op de gedachte van gezonde voeding en sport.

Uitbreiding activiteitenaanbod!
Het midgetgolfpark is na een grondige renovatie eindelijk opgeleverd, er zijn nieuwe paden aangelegd en lantarenpalen & bankjes geplaatst. Het vorig jaar geopende hoogteparcours tussen de bomen, is met maar liefst 4 zeer spannende touwbruggen uitgebreid, waardoor het nog meer uitdaging biedt voor vele leeftijden. Tijdens de open dag zal een deel hiervan vrij toegankelijk zijn. Last but not least! Veel spektakel zal de splinternieuwe opblaasbare variant van het bekende Wipe-Out geven. De vier beroemde springballen kunnen worden getrotseerd door alle bezoekers van de open dag.

Op deze dag kunt u vanzelfsprekend ook gebruik maken van de nieuwste ultramoderne grote computergames, maar ook van meer traditionele spellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld het elektronische stoeprandje butsen, handboogschieten, speleobox, klimtoren, disc-golf en midgetgolf. Er zijn diverse opblaaskussens om op te spelen en er worden mini-ATB clinics gegeven (vanaf 12 jaar). Tevens kunt u zich wagen aan hardlopen, verspringen en andere atletiek onderdelen. Maar ook een potje voetballen of hockey op een van de 4 soorten kunstgras.

Tijdens de open dag zullen diverse samenwerkingsorganisaties en gebruikers van Op Noord zich presenteren. Summerfun van Sportformule Eindhoven, Voetbalschool Joga Bonita, Innosportlab Speel & Beweeg!, Eindhoven Atletiek, @BASE en Midgetgolfclub Woensel zullen acte de presence geven.

Er zijn voldoende instructeurs aanwezig die de veiligheid bewaken. Zij staan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden over het vernieuwde Midgetgolf & Outdoorpark en het Speel & Beweegplein. Het hele jaar door worden er Op Noord op vaste tijden activiteiten voor kinderen, jeugd & volwassenen aangeboden. Waaronder skike cursussen, ATB-clinics, sport-instuiven en outdoor programma's.

Op Noord, actief ontmoeten: een verrassende locatie waar veel gebeurt!

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.OPNOORD.nl of bel ons (040) 2568862

Niet ter publicatie:

Voor meer informatie, beeldmateriaal of een uitgebreidere versie van het persbericht sta ik u graag persoonlijk te woord. Een rondleiding , vooraf of tijdens de open dag, over ons in Europa unieke sport, speel & beweegpark kan natuurlijk ook.

Op Noord - actief ontmoeten
Gerald van den Hurk
Oude Bosschebaan 11
5624 AA Eindhoven
040-2568862 / 06-24275835