Ingezonden persbericht


Televisie
HET PERFECTE PLAATJE
Uitzending zondag 17 april
Nederland 3 - 20.30 uur

NEDERLAND KIEST HET 'PERFECTE KIND'

In HET PERFECTE PLAATJE van zondag 17 april kiest Nederland het 'perfecte kind'. In alle denkbare media is onderzoek gedaan en gestemd op het meest ideale kind. Wie is die perfecte zoon of dochter? Tot de kanshebbers behoren het sportieve kind als Wesley Sneijder, het intelligente kind (Mark Rutte) en het kind zo braaf als Yvon Jaspers.

Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten, onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau, komen we iedere week dichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?

Het panel van deze week bestaat uit vijf acteurs uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden: Gigi Ravelli, Pip Pellens, Ruud Feltkamp, Everon Jackson Hooi en Mark van Eeuwen. Naast de top 10 van het 'perfecte kind' krijgt de kijker tijdens deze aflevering ook antwoorden op vragen als 'wat is de grootste kinderleugen?' en 'welke kinderen zijn het lastigst?'

In de eerste afleveringen verkoos Nederland de familie Borsato tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als 'perfecte vriend' en eigen baas tot 'perfecte baan'. De Audi A8 staat bovenaan bij 'perfecte auto', de villa in de buitenwijk wint in de categorie 'perfecte huis' en reizen ziet men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. In de twee laatste afleveringen zetten we de zoektocht voort naar de perfecte man en vrouw. Na acht afleveringen zal HET PERFECTE PLAATJE compleet zijn.

Voor meer informatie: www.perfecteplaatje.nl
Twitter mee: #perfecteplaatje



Ingezonden persbericht