Politie Utrecht

Persbericht Eemland noord, 12.00 uur

Utrecht, 17-04-2011

Mishandeling

SOEST Op zondag 17 april heeft de politie een man aangehouden in verband met mishandeling.

Rond 02.00 uur kreeg de politie de melding dat op het Kerkplein een taxichauffeur zou zijn mishandeld. Ter plaatste trof de politie de man aan die verklaarde dat hij op zijn hoofd was geslagen door een passagier. Deze 34-jarige man uit Amersfoort werd door agenten aangetroffen bij de spoorwegovergang. De man, die onder invloed van alcohol was, is aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau.

BAARN Op zaterdag 16 april heeft de politie twee jongens aangehouden in verband met mishandeling.

Tijdens een surveillance werden rond 02.55 uur agenten aangesproken door een jongen. Hij vertelde dat zijn vriend was mishandeld in de Laanstraat. De jongen gaf aan dat zijn 19-jarige vriend uit Amersfoort, door een aantal jongens mishandeld was en dat deze heren vervolgens richting de Brink waren gelopen. Getuigen konden een signalement geven van de jongens en agenten troffen een van hen, 19-jarige man uit Baarn aan op de Stationsweg. De man werd aangehouden. Een tweede verdachte, een 15-jarige jongen uit Baarn kon even later in zijn huis worden aangehouden. Beide heren zijn ingesloten voor verhoor.

Bromfietser komt ernstig ten val

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op de Molenstraat heeft vrijdag 15 april een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 15.40 uur kreeg de politie de melding dat een bromfietser ten val was gekomen. Ter plaatste bleek de 24-jarige man uit Bunschoten door nog onbekende oorzaak was gevallen waarbij hij hard met zijn hoofd op het wegdek terecht kwam.

De bromfietser is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.