Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 17-04-2011

Uden - Op de Markt is zondagochtend om 01.20 uur een 22-jarige Osse veelpleger aangehouden. Hij was in een uitgaansgelegenheid betrapt op het gebruik van harddrugs. Hij bleek drie zakjes met vermoedelijk cocaïne bij zich te hebben. De Ossenaar is overgebracht naar het bureau. De drugs zijn in beslag genomen.

's-Hertogenbosch - Een 21-jarige Bosschenaar is zondagochtend omstreeks 02.30 uur aangehouden op de Parade voor mishandeling. De man had in een café een 17-jarige plaatsgenoot met een glas in het gezicht geslagen.

's-Hertogenbosch - Een 27-jarige Bosschenaar en een 27-jarige man uit Rosmalen zijn zondagochtend om 01.30 uur aangehouden op de Kerkstraat. Ze zouden even daarvoor een 19-jarige vrouw uit Hellouw en een 22-jarige vrouw uit Haaften hebben geslagen bij een eetgelegenheid aan de Markt. De mannen zijn ingesloten.

Boxtel - Een 16-jarige jongen uit Boxtel is zondagochtend om 03.40 uur aangehouden op de Rechterstraat. Hij vond het nodig om agenten uit te schelden. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. De jongen wordt doorverwezen naar bureau HALT.

's-Hertogenbosch - Twee Bosschenaren (21 en 23 jaar) zijn zondagochtend om 04.00 uur aangehouden op de Kruisstraat voor openlijke geweldpleging. De mannen sloegen een 20-jarige man uit Asperen die op de grond lag. De Bosschenaren zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Oss - Zondagochtend rond 04.10 uur is een 18-jarige Ossenaar in zijn woning aangehouden. De man had even daarvoor een 18-jarige plaatsgenoot in zijn gezicht geslagen op de Hertogensingel. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.