Politie Gelderland-Zuid

Vernielingen aangerciht

Wijchen, 17-04-2011 o In de nacht van zaterdag op zondag werden in de wijk Diepvoorde verschillende vernielingen aangericht. Op de 12e straat werden autos vernield en in de directe omgeving, op de Hogeweg, zagen agenten ook twee vernielde bushokjes.

Van zeker vier autos was ten minste één van de kentekenplaten er met geweld afgetrokken en door de daders meegenomen. In de omgeving werden ook afgebroken ruitenwissers gevonden. Zondagmiddag is de politie begonnen met een buurtonderzoek.

Een aantal bewoners had al aangifte gedaan van de vernielingen. De politie roept ook andere slachtoffers op aangifte te doen en is dringend op zoek naar getuigen van deze vernielingen. Heeft u iets gezien of gemerkt tussen middernacht en zondagmorgen acht uur? Of heeft u misschien (één van) de vernielde / gestolen kentekenplaten gevonden? De politie wil in dat geval graag met u spreken. Hiervoor kunt u bellen met 0900-8844. Aangifte doen kan via internet of na het maken van een afspraak op bovengenoemd telefoonnummer.

(16)

Laatst gewijzigd 17-04-2011 14:55 | © Regio Gelderland-Zuid |