Politie Gelderland-Zuid

Taxichauffeur mishandeld

Groesbeek, 17-04-2011 o Even voor 4.00 uur zaterdagnacht bracht een 24-jarige taxichauffeur uit Nijmegen vier passagiers naar Groesbeek. Eén van hen was al afgezet, de andere drie wilden op de Kloosterstraat in Groesbeek uitstappen.

Er ontstond een discussie over de betaling, want de chauffeur had slechts een deel van de afgesproken ritprijs gekregen. De jongens weigerden meer te betalen en wilden weglopen, waarbij één van hen tegen de taxi sloeg. Bij de woordenwisseling die daarna ontstond, werd de taxichauffeur door de jongens geschopt en geslagen. Pas toen getuigen zich ermee bemoeiden, renden de jongens uiteindelijk weg. De taxichauffeur probeerde ze nog te volgen, maar moest de jongens uiteindelijk laten lopen.

De taxichauffeur moest zich onder doktersbehandeling laten stellen en heeft aangifte gedaan. De politie is op zoek naar de passagiers: vier jonge mannen van circa 17 jaar, waarvan één met blond haar en twee met donker haar. Van de vierde passagier is geen omschrijving bekend. De vier zijn ingestapt in de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen. Eén van de vier was al eerder uitgestapt en heeft dus niets met de mishandeling te maken. Tips zijn welkom op 0900-8844.

(16)

Laatst gewijzigd 17-04-2011 15:30 | © Regio Gelderland-Zuid |