Politie Zeeland


---

591-2011 Aanhouding in Terneuzen
Op de Hoofdweg in Terneuzen werd zondag rond 04.00 uur een 18-jarige inwoner uit die plaats aangehouden.
Hij had een 20-jarige man uit Breda een klap in het gezicht gegeven. De 18-jarige is naar Torentijd gebracht en is in verzekering gesteld.

592-2011 Automobilist aangehouden in Axel
In de Margrietstraat in Axel is zondag rond 04.30 uur een 34-jarige automobilist uit die plaats aangehouden.
De man was, onder invloed van alcohol, tegen een geparkeerde auto gereden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. Op het politiebureau bleek uit een blaastest dat hij bijna 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur.

593-2011 Diefstal gereedschap in Hoek
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd uit een keet, die voor een in aanbouw zijnde woning aan de Molendijk in Hoek staat, gereedschap gestolen.
Er werden accuboormachines, een repro- en een decoupeerzaag, een slijptol en enkele radio's weggenomen. De waarde van het gestolen gereedschap bedraagt meer dan duizend euro.

594-2011 Verkeersongeval in Walsoorden
Op de Kalverdijk in Walsoorden raakten zondag rond 09.30 uur bij een verkeersongeval twee fietsers gewond.
Een 69-jarige automobiliste verleende geen voorrang aan een tourclub die van rechts uit de Noordstraat kwam. Een 52-jarige fietser uit de gemeente Hulst kon de auto niet meer ontwijken en er ontstond een botsing. Door de chaos die ontstond kwam een 39-jarige vrouw naast de auto ten val. De 52-jarige man klaagde over pijn aan zijn been en voet en is voor onderzoek naar de huisartsenpost gegaan. De 39-jarige vrouw bezeerde haar elleboog. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Hulst.

595-2011 Diefstal uit woning in Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag werden uit een woning in de Hyacinthenlaan in Vlissingen diverse goederen gestolen.
De bewoners missen computerapparatuur, een gsm, twee fotocamera's en een tas met kleding. Uit de tuin werd ook nog een fiets gestolen. De waarde van de weggenomen spullen is niet bekend.





Politie Zeeland