Windmark verwelkomt Nederlandse reseller Matrix42


Q&A ICT Dienstverlening BV tekent reseller-overeenkomst met Windmark

NIEUWEGEIN, 20110418 -- Windmark, de Benelux-distributeur van system en service managementsoftware Matrix42, heeft een overeenkomst gesloten met Q&A ICT Dienstverlening voor de wederverkoop van de beheersoftware van Matrix42.

[Mark-Jan Senneker (Windmark) en Wim de Hoogt]

Q&A ICT Dienstverlening helpt haar klanten met het beheer van de ICT-infrastructuur door middel van IT-professionals en projectondersteuners. Mark-Jan Senneker, mede-eigenaar van Windmark is verheugd over de samenwerking. “Q&A ICT Dienstverlening is een bijzonder competent bedrijf dat met behulp van Matrix42 hun dienstverlening gaat uitbreiden en ondersteunen.”

Ook Wim de Hoogt, directeur van Q&A is content met het nieuwe product in zijn bedrijfsportfolio: “Met Matrix42 bieden we onze klanten een gebruiksvriendelijke manier om hun desktops optimaal te beheren. De samenwerking met Windmark geeft ons de mogelijkheid onze klanten nog beter te bedienen.”

Windmark

Windmark is specialist op het gebied van endpoint management gebaseerd op de service en system management oplossingen van Matrix42. Windmark is distributeur  voor Matrix42 in de Benelux. Windmark ondersteunt haar partners bij het succesvol positioneren en implementeren van de Matrix42-oplossingen bij eindgebruikers. Naast deze ondersteuning biedt Windmark ook support en trainingen. Meer informatie op www.windmark.nl

Q&A ICT Dienstverlening

Q&A ICT Dienstverlening is onderdeel van de Q&A Groep. De divisie richt zich op het beheer in ICT-infrastructuur via onder meer de inzet van professionals. Q&A Groep is een kennisorganisatie die bestaat uit vier pijlers: ICT Dienstverlening, Projecten, Marketing & Communicatie en Finance & Control. www.q-en-a.nl

(klik op de foto voor download in hogere resolutie 235.279 bytes)