Ingezonden persbericht


fashioncheque vanaf 30 april online te besteden

fashioncheque, de leukste modecadeaubon van Nederland, was vanaf dag één al online te koop. Echter online te besteden was de fashioncheque nog niet. Door de innovatieve betaaloplossingen van e-commerce servicebedrijven Docdata en Buckaroo, is het binnenkort mogelijk om de fashioncheque als betaalmiddel te gebruiken op het web. Vanaf 30 april zullen daarom de eerste webwinkels de fashioncheque accepteren als online modecadeaubon.

De webshops die de modecadeaubon accepteren, zijn allemaal in eigendom van fysieke winkels. De eerste webwinkels zijn La Ligna, White BV en The Stone. fashioncheque verwacht dat dit aantal snel zal oplopen.

Over fashioncheque
fashioncheque is de meest fashionable cadeaucheque van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen; fashioncheque is er voor iedere maat en smaak en is te besteden bij kleine én grote ketens in ieder segment en bij boetieks. De giftcards zijn te koop voor ¤0,95 plus de waarde van de ffashioncheque en worden verkocht bij aangesloten modewinkels, TNT postkantoor, Primera en in de webshop via www.fashioncheque.com.