Wageningen Universiteit en Researchcentrum 19 apr 2011 13:30 - 19 apr 2011 17:00

Locatie: grote collegezaal (C1) van het Wiskundegebouw, gebouw 308, Dreijenlaan 4, Wageningen

Organisatie: Bibliotheek Wageningen UR

Op 19 april organiseert Bibliotheek Wageningen UR in samenwerking met Elsevier Science voor de tweede keer een minisymposium voor publicerende (Wageningse) onderzoekers over het publicatieproces en
-strategie onder de titel How to write a world-class paper. Deze middag is voornamelijk gericht op (jonge) onderzoekers en PhD-er's. Er wordt verteld over de ins en outs van het publicatieproces en hoe je als onderzoeker zelf invloed kunt uitoefenen op het succes van je publicaties.

De verwachte sprekers zijn:

* Prof. Martin Kropff, rector magnificus van Wageningen University, die het minisymposium zal openen.

* Floortje Flippo, Elsevier Science, over het publicatieproces gezien vanuit de uitgever.

* Prof. Willem de Vos, o.a. winnaar Spinozaprijs en de Advanced Grant of the European Research Council (ERC) en editor van het tijdschrift Current Opinion in Biotechnology, vertelt over zijn ervaring met het publicatie- en editingproces.
* Wouter Gerritsma, informatiespecialist bij Bibliotheek Wageningen UR, houdt een inleiding over publicatiestrategie onder de titel Publiceren voor impact.

Het symposium is van 13.30 tot 17.00 uur in de grote collegezaal (C1) van het Wiskundegebouw, gebouw 308, Dreijenlaan 4, Wageningen. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten.
---

Deelname is gratis, deelnemers moeten zich registreren.
---