Nederlandse Orde van Advocaten


Discussiebijeenkomst: Het Recht van de Ondernemer

Het MKB is een belangrijke doelgroep voor de advocatuur. Toch blijkt uit onderzoek dat ondernemers belemmeringen tegenkomen bij het inschakelen van een advocaat. De Rijksuniversiteit Groningen heeft in opdracht van de Orde onderzoek gedaan naar de toegang tot de advocatuur vanuit het oogpunt van de ondernemer. O.a. over:" is de advocaat voor u vindbaar, handelt uw advocaat (proactief) vanuit uw behoeften, gaat uw advocaat met de tijd mee?"

Programma
Op 19 april van 15:00-18:00 uur organiseert de Nederlandse Orde van Advocaten de interactieve discussiebijeenkomst `Het Recht van de Ondernemer' voor ondernemers en advocaten uit de regio Amsterdam en Haarlem in het Figee Innovatie TheaterteHaarlem.

Gratis speedrechtsessie
De ontvangst start om 15:00 uur, een uitgelezen kans voor een gratis kennismaking met advocaten uit uw regio. Tussen 15:30-17:00 uur krijgt u een korte presentaties over de conclusies van het rapport en wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een boeiende en interactieve discussie over de knelpunten en verbeterpunten in de toegang tot de advocatuur. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waarbij u als ondernemers gebruik kunt maken van de gratis speedrechtsessies met advocaten uit verschillende disciplines.

Aanmelden
Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden middels het aanmeldformulier `Het Recht van de Ondernemer'

We hebben plek voor 150 man, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Wij hopen u op dinsdag 19 april om 15:00 uur te mogen begroeten in het Figee Innovatie Theater te Haarlem.

Waar

Figee Innovatie Theater te Haarlem

Wanneer

19-04-2011 - van 15.00u tot 18.00u