FNV KIEM

Informatiebijeenkomst over cao Theater en medezeggenschap

vrijdag 01 april 2011

Op 19 april a.s. houdt FNV KIEM samen met de NAPK een informatiebijeenkomst over medezeggenschap in de cao Theater en de vertaling hiervan naar de werkvloer.

Rol van medezeggenschap bij bezuinigingen en reorganisaties Speciale aandacht zal uitgaan naar de rol van medezeggenschap bij bezuinigingen en reorganisaties. Aan de hand van een case van Het Zuidelijk Toneel bespreken we deze problematiek met de zakelijk directeur en de voorzitter van de personeelsvertegenwoordiging van dit gezelschap.

FNV KIEM weet goed dat lang niet alle gezelschappen beschikken over een ondernemingsraad. Dit neemt niet weg dat er voor vrijwel ieder gezelschap, groot of klein, mogelijkheden (of zelfs plichten) zijn om hun voordeel te doen met vormen van medezeggenschap. De cao speelt hier op in, daarover gaat deze bijeenkomst. Daarom is het programma voor iedereen interessant, voor leden van een ondernemingsraad en zeker ook voor werknemers die dit niet zijn maar wel vinden dat er iets op dit gebied zou moeten gebeuren in het gezelschap.

Gezamenlijke bijeenkomst
Goede medezeggenschap is een gedeeld belang. Daarom is dit een bijeenkomst die gezamenlijk met de werkgeversvereniging NAPK wordt gehouden. NAPK heeft eveneens al haar leden uitgenodigd, kom dus samen met je directie/zakelijk leider. Dan kunnen we ter plekke plannen maken.

De bijeenkomst vindt plaats in:
Hetveem theater
Van Diemenstraat 410, Amsterdam
http://www.hetveemtheater.nl/

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 8 april a.s. bij Bianca Nieuwsboer van NAPK via (020) 5246474, of per e-mail naar bianca.nieuwboer@napk.nl

Programma informatiebijeenkomst cao Theater en medezeggenschap