RTL Group

Actric Mary-Lou Van Stenis speelt mysterieuze Tanya in GTST

Binnenkort wordt de RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden verrijkt met een nieuwe gastrolspeler. Actrice Mary-Lou van Stenis, bekend van onder andere de succesvolle comedy Vrienden Voor Het Leven, Spijkerhoek, Trauma 24/7, Verkeerd Verbonden en We Gaan Nog Niet Naar Huis maakt op dinsdag 19 april haar entree in het Meerdijkse café De Koning als de mysterieuze Tanya.

Cafébaas Jef Alberts (Bartho Braat) krijgt op een late avond een bezoekje van Tanya (Mary-Lou van Stenis), die voor sluitingstijd nog even een borrel komt halen. Haar aanwezigheid doet iets met Jef, er is duidelijk chemie tussen de twee. Als Tanya Jef uit het niets begint te zoenen, raakt Jef compleet overdonderd en gaat iets te eten voor haar halen. Maar als hij terug komt, is de mysterieuze vrouw die een groot geheim met zich meedraagt, verdwenen. Hoe deze verhaallijn zich verder ontwikkelt, is vanaf dinsdag 19 april te volgen in Nederlands enige echte soap, GTST.

Mary-Lou van Stenis over haar gastrol in GTST: Het is een hele spannende en intrigerende rol om te spelen. Ik heb de eerste opnamedagen er al op zitten. Voor het eerst in 23 jaar speel ik in een soap en dat vergt het aanscherpen van je talent, timing en intuïtie.

Uitzending: vanaf dinsdag 19 april tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Website: gtst.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.