Gemeente Enkhuizen

Gemeente organiseert consultatieavond accommodatie- en vastgoedbeleid

De gemeente Enkhuizen is een vergevorderd stadium met het ontwikkelen van de accommodatie en vastgoednota. Doel van deze nota is voorwaarden te scheppen voor de optimalisering van binnen- en buitensportaccommodaties, sociaal- maatschappelijke accommodaties en vastgoedobjecten van de gemeente.

De consultatieavond dient om instellingen die genterviewd zijn en andere sociaal-maatschappelijke instellingen en groeperingen die (bijvoorbeeld als gebruikers, exploitanten en/of beheerders) te maken hebben met accommodaties en vastgoed in Enkhuizen, in de gelegenheid te stellen om een toelichting te krijgen op de inhoud van de conceptnota en hun opmerkingen daarover te plaatsen.

Programma
De projectleiding neemt u middels een presentatie mee door het conceptplan en licht toe hoe zij tot conclusies zijn gekomen. U kunt na de consultatieavond het conceptplan op deze website downloaden en lezen. Uw vragen en opmerkingen kunt u daarna aan de projectleiding stellen.

Voor wie?
Instanties die betrokken zijn en/of te maken hebben met sociaal-maatschappelijke accommodaties (bijvoorbeeld het beheer of de exploitatie hiervan), zijn van harte welkom de presentatie bij te wonen.

Datum en tijd
De consultatieavond vindt plaats op dinsdag 19 april in de Nieuwe Doelen (Spoortstraat 2) om 19.30 uur. Bent u van plan naar de consultatieavond te komen? Dan ontvangen wij graag een e-mail met uw naam en de naam van de organisatie / vereniging waar u deel van uitmaakt. U kunt uw aanmelding sturen naar Jade Koster, via
j.koster@enkhuizen.nl.