Gemeente Best

Informatiemarkt Parkwachters

12-04-2011

Samen met de gemeente Best ontwikkelt Wooninc. het project Parkwachters. Op het braakliggend terrein aan de Spoorweglaan, direct ten noorden van de Berk, komen 61 rijwoningen en 36 appartementen. Op 19 april kunt u een informatiemarkt bezoeken over het plan en de procedures.

Voor de realisatie van het project moeten diverse procedures worden doorlopen. Eén daarvan is de procedure voor het verlenen van een omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan. Tot en met dinsdag 17 mei liggen hiervoor de desbetreffende stukken ter inzage. Deze stukken, en meer informatie over de procedures, vindt u ook in de rubriek Projecten > Parkwachters > Omgevingsvergunning.

Infomarkt op dinsdag 19 april
Hebt u na het inzien van de stukken nog vragen over de inhoud van het plan of de procedures? Komt u dan dinsdag 19 april naar de informatiemarkt. Deze wordt georganiseerd door de gemeente en Wooninc.. De informatiemarkt vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis te Best. U bent van harte welkom.

Verkoop
Voor de start van de verkoop van de woningen in Parkwachters organiseert Wooninc. een speciale informatiebijeenkomst. Deze vindt waarschijnlijk in mei plaats. Alle actuele verkoopinformatie kunt u vinden op www.parkwachters.nl.

---