Gemeente Achtkarspelen


19 April vergadering Wmo-raad

Op 19 april vergadert de Wmo-raad in Doarpshûs de Delfeart in Surhuizum (parkeerterrein vanaf de Bartemerwei) van 19.00 tot 21.00 uur. De vergadering is openbaar dus u bent van harte welkom.

De clusters doen verslag over hun activiteiten. Er wordt een besluit genomen over de tekst van het huishoudelijk reglement. Voor u van belang is dat u als toeschouwer gewoon mag meepraten. Alle aanwezigen mogen dat. Dit is besloten tijdens de vorige vergadering. Er is maar één beperking: als er een besluit genomen wordt mogen alleen leden van de Wmo-raad meepraten. Verder wordt het jaarverslag 2010 van de Wmo-raad besproken.

Het hoofdonderwerp van de vergadering is de planning naar het nieuwe beleidsplan 2012-2016. Welke verwachtingen heeft de Wmo-raad? Welke rol wil de Wmo-raad spelen in de besprekingen? Het nieuwe beleidsplan moet voor het eind van het jaar zijn goedgekeurd. Dat betekent echter dat de besprekingen voor de zomervakantie afgerond moeten zijn. We gaan dus een drukke tijd in.

Omdat alle op- en aanmerkingen over het beleidsplan in de Wmo-raad besproken zullen worden kunt u meepraten als u aanwezig bent. Dat mag volgens ons huishoudelijk reglement. U kunt hierdoor mede invloed uitoefenen op het beleid van de gemeente voor de komende vier jaar. Wij verzekeren u dat deze invloed verder gaat dan het uitbrengen van uw stem tijdens de verkiezingen voor de gemeenteraad.

Het Dagelijks Bestuur, Leonie Kramer, Gerben Lenstra en Toos van der Vaart.
Postadres: Fiifhuzen 23, 9281 LH, Harkema
E-mail adres: wmoraad.achtkarspelen@xs4all.nl
Twitter: @wmoraad