Gemeente Valkenburg aan de Geul

Informatieavond over Pop on Top voor inwoners Valkenburg

PopOnTop Dinsdag 19 april, 19:30 uur Stadsrestaurant

Pop on Top is een nieuw voorjaarsmuziekfestival dat op zaterdag 21 mei 2011 plaatsvindt in het Kuurpark. Hoofdorganisator Bergske Events BV houdt op dinsdag 19 april om 19:30 uur in het Stadsrestaurant in de Grotestraat een informatieavond voor omwonenden en overige geïnteresseerden. De organisatie van het festival en medewerkers van de gemeente kunnen dan vragen beantwoorden over bijvoorbeeld verkeers- en veiligheidsmaatregelen tijdens het festival.

Â

Opbouw en afbouw
De opbouw in het Kuurpark begint op maandag 16 mei. Het afbouwen staat gepland tot dinsdag 24 mei. Het Kuurpark zal vanaf donderdag 19 mei niet meer toegankelijk zijn voor wandelaars of overige belangstellenden.

Verkeersmaatregelen
Op alle toegangswegen naar Valkenburg zal extra bewegwijzering worden geplaatst richting Kuurpark. Er zal een extra parkeervoorziening worden gerealiseerd op de Rijksweg ter hoogte van huisnr. 153a.

Voor meer informatie en het programma kijk op website www.popontop.nl of kom naar de informatieavond op 19 april 2011 van 19:30 uur tot 20:30 uur in het Stadrestaurant.
Â