Dienstenbond CNV

Nieuws

18 april 2011

Cao Rabobank 2011-2012 definitief

De leden van CNV Dienstenbond bij Rabobank hebben ingestemd met het cao akkoord. Hiermee is de nieuwe Rabocao dus een feit.

De leden van CNV Dienstenbond hebben in grote meerderheid voor het nieuwe cao akkoord gestemd. Ook de leden van de andere vakbonden hebben in meerderheid voor het nieuwe akkoord gestemd. Dit betekent dus dat de nieuwe Rabocao per 1 mei 2011 zal gaan gelden. De cao loopt tot 1 juli 2012.

Tekst nieuwe cao
Zodra de nieuwe cao tekst klaar is dan kunt u deze vinden op onze website en op het intranet van uw werkgever.

Werk aan de winkel
De cao is klaar maar het werk zit er nog lang niet op. Samen met uw werkgever hebben wij nog een aantal studies af te ronden. Zo loopt er nog een studie over duurzaamheid van arbeidsvoorwaarden, waarvan we begin juni a.s. hopelijk een eindrapport over hebben. Ook gaan we nog verder nadenken over de bekendheid van de vakbonden bij de medewerkers van Rabobank. En tot slot zijn we ook nog bezig met een evaluatie van het performance management bij Rabobank. Over de bovenstaande onderwerpen zullen we ongetwijfeld nog graag uw mening en input vragen en horen. Wij houden u dus zeker op de hoogte van de voortgang van deze studies.

Contact
Tijdens de cao onderhandelingen waren er altijd twee CNV-kaderleden aanwezig. Dit waren Paul Oosterhoff en Patrick Hoenselaar. Beide nemen ook deel aan onze bedrijfsledengroep, een groep van actieve CNV-leden binnen de Rabobank. Hebt u ideeën of wilt u meedoen met de BLG, laat het dan weten aan Sandra Hendriks, s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl.

Vragen
Als u nog vragen of opmerkingen hebt n.a.v. de nieuwe cao, dan horen we dat natuurlijk ook graag en kunt u altijd contact opnemen met uw bestuurder Sandra Hendriks. U kunt haar bereiken via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl of via 023-5670685.