Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.05 uur

Utrecht, 19-04-2011

Fiets snel weer terug

AMERSFOORT- Op maandagmiddag liep een fietsendief snel tegen de lamp.

Omstreeks 18.30 uur kreeg de politie de melding dat een man vermoedelijk met een gestolen fiets liep te slepen op het station. De man stond op perron 1 met de fiets en had een verhaal dat de fiets van zijn vriendin was. Een trein uit Utrecht kwam aanrijden en een 23-jarige vrouw uit Amersfoort stapte uit. Ze zag tot haar verbazing haar fiets staan met een vreemde man erbij. De 30-jarige man uit Apeldoorn werd direct aangehouden en ingeloten voor verhoor.

Bushokje vernield

AMESFOORT- Op maandagavond werd een man aangehouden, omdat hij een ruit van een bushokje had vernield.

Omstreeks 19.30 uur kreeg de politie de melding dat een ruit van een bushokje was vernield aan de Bergenboulevard. Een man met een rode jas zou zijn weggelopen. Met dit goede signalement op zak gingen de agenten op onderzoek uit. In de omgeving werd een 18-jarige man uit Barendrecht aangehouden. Hij had een bebloede hand en vertelde dat hij de ruit had vernield. Hij had ruzie gehad met zijn vriendin en had uit boosheid de ruit vernield.

Man in been gestoken

AMESFOORT- Op maandagavond werd een man met een mes in zijn been gestoken.

Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie de melding dat er iemand was neergestoken bij een woning aan de Queekhoven. Ter plaatse gekomen zagen de agenten een 28-jarige man uit Amersfoort liggen. Hij had een steekwond aan zijn been, hij zou zijn gestoken met een mes.Dit zou zijn gebeurd door twee mannen. Deze mannen waren onbekend voor het slachtoffer. De politie heeft de zaak in onderzoek.