Ingezonden persbericht


N I E U W S B E R I C H T

25-jarig jubileum op Camping 't Strandheem

Opende, 19 april 2011 - Met de opening van het kampeerseizoen vieren de eigenaren van Camping 't Strandheem hun 25-jarig jubileum. In 1986 begon de familie Bruinewoud op de camping en in 25 jaar tijd is 't Strandheem uitgebouwd naar een kwaliteitscamping met diverse faciliteiten.

Herman Bruinewoud vertelt: 'Met heel veel plezier en enthousiasme hebben we onze camping uit weten te bouwen tot een prachtig bedrijf. We zijn trots op alles wat we met onze familie hebben bereikt en dat vieren we dit jaar uitbundig!'

Camping 't Strandheem heeft een aantal jaren geleden bewust gekozen voor een specifieke doelgroep: gezinnen met tieners. Dit is dan ook terug te zien op de camping, waar een prachtig jeugdhonk is gerealiseerd, compleet met lounge ruimte, pooltafels, flatscreens en meer. Voor en met deze doelgroep worden discoavonden, musicals, kampvuren en beachparty's georganiseerd. Een succesvolle aanpak, zo is gebleken. Veel gezinnen met tieners weten de camping dan ook te vinden.

Ter ere van het jubileum worden speciale '25 euro-weekenden' georganiseerd, gasten zijn dan welkom om een heel weekend te kamperen voor slechts 25 euro. Ook wordt er in het hoogseizoen een spetterende feestavond gehouden, met en voor campinggasten.

EINDE BERICHT