Met Citytel Prepaid gratis beltegoed voor iedere ontvangen SMS


NIJMEGEN, 20110420 -- Citytel Prepaid heeft de afgelopen maand haar vernieuwde propositie gelanceerd. Als eerste provider in Nederland geeft Citytel haar klanten gratis beltegoed voor ieder ontvangen SMS-bericht. Dit geldt voor SMS-berichten van alle Nederlandse providers. Het beltegoed kan worden gebruikt om te SMS-en, te bellen of te internetten.

Citytel Prepaid werd in november 2010 gelanceerd en  is een initiatief van CG (Creative Group), welke een breed portfolio aan Telecom- en jongerendiensten aanbiedt. Dirk Ueberbach, CEO: "Na de eerste proeflancering in 2010 hebben wij veel feedback ontvangen van onze doelgroep. Op basis hiervan hebben we de propositie aangepast. Het versturen van gratis SMS met de telefoon staat hierin centraal: een SMS versturen kost bij Citytel 5 cent en een SMS ontvangen levert 5 cent beltegoed op. Zo is SMSsen met Citytel dus gratis zolang er ook SMS-berichten worden ontvangen. Hiermee onderscheidt Citytel zich van de concurrentie".

Naast gratis beltegoed voor ieder ontvangen SMS-bericht zijn ook de tarieven voor bellen en mobiel internet verlaagd. Daarnaast wordt er geen starttarief meer gerekend.

Het vernieuwde Citytel Prepaid wordt op dit moment via een brede landelijke mediacampagne aan de doelgroep bekend gemaakt.

Over CG (Creative Group)
CG (Creative Group) beheert een portfolio van vijf grote Nederlandse (jongeren)websites: SMScity.com, Condoomfabriek.nl, Beltegoed.nl, Citytel.nl en Giftcards.nl. Met bijna tien jaar ervaring in het online landschap heeft CG een leidende positie verworven in het jongerensegment.