Gemeente Breda

Uitnodiging informatiemarkt Dr. Struyckenplein 19 april Op 19 april is er een informatiemarkt over de plannen voor het Dr. Struyckenplein. U bent van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in gemeenschapshuis de Vlieren aan de Dr. Struykenstraat 165.

Het College van burgemeester en wethouders heeft het Voorlopig Ontwerp voor de inrichting van het Dr. Struyckenplein vastgesteld en vrijgegeven voor consultatie. Tijdens de informatiemarkt krijgt u informatie over dit ontwerp en uitleg over de uitvoeringsfase, de gebouwen en parkeeroplossingen. Aan de hand van onder andere tekeningen en een maquette wordt het totale plan voor het Dr. Struyckenplein gepresenteerd.

Medewerkers van de Ontwikkelcombinatie WonenBreburg/NBU en van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Buurtpanel

Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om in te schrijven voor deelname aan een buurtpanel. Dit buurtpanel functioneert tijdens de uitvoeringsfase als klankbord tussen de buurt en de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met mevrouw C. van den Berg van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 38 38 of via e-mail: cabm.van.den.berg@breda.nl.

Voor meer informatie over het wonen kunt u contact opnemen met woonconsulente mevrouw A. Wingens van WonenBreburg, telefoon (076) 530 85 30, e-mail: a.wingens@wonenbreburg.nl.