Gemeente Boxmeer


Milieuvergunningen

Milieuvergunningen week 16

Inzage is mogelijk bij de afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 tijdens openingstijden (zie voor openingstijden colofon). Voor vragen of inlichtingen kunt u ook terecht bij de afdeling Vergunningen, tevens inzage op afspraak.

In werking treden milieuvergunning.
Een milieuvergunning treedt niet in werking zonder de vereiste bouwvergunning.

Ontwerpmilieuvergunning
Inzage: vanaf 20 april 2011 tot en met 31 mei 2011. Inspraak: een ieder kan over de ontwerpbeschikking naar keuze schriftelijk en/of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch (0485) 585 911) een afspraak maken. In beginsel kunnen uitsluitend belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, op een later tijdstip eventueel in beroep gaan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het voornemen is vergunning te verlenen aan:
o VOF Pluimveebedrijf Van de Kerkhof, Laageindsedijk 41 te Rijkevoort. Het betreft een revisievergunning voor een pluimveehouderij voor het adres Laageindsedijk 39 en 41 te Rijkevoort.

Verleende milieuvergunningen
Inzage: vanaf 20 april 2011 tot en met 31 mei 2011. Beroep: binnen deze termijn kan (in tweevoud) beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.
Beroepsmogelijkheid voor: de aanvrager (indien de beschikking afwijkt van het ontwerp), de Inspecteur van de Volksgezondheid en Milieuhygiëne, degenen die binnen de gestelde termijnen, schriftelijk of mondeling, hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt, degenen die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat waren om tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken.
Vergunning is op 12 april 2011 verleend aan:
o Institut de Selection Animale BV, Postbus 114 te Boxmeer. Het betreft een revisievergunning voor een Pluimvee- en paardenhouderij op het adres Stevensbeekseweg 16 en 20 ged te Overloon/Stevensbeek. o F.E.A.M. Otten, Spiekweg 1b te Rijkevoort. Het betreft een revisievergunning voor een varkenshouderij.
Vergunning is op 5 april 2011 verleend aan:
o Mts. M.A.W. en J.W.M. Arts en G.P.M. Arts-Willems, Heihekkenseweg 2 te Sambeek. Het betreft een revisievergunning voor een vleesvarkenshouderij en akkerbouwbedrijf.
De vergunningen worden onherroepelijk op 1 juni 2011 tenzij naast het indienen van het beroepschrift, een verzoek tot schorsing of voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Raad van State.