Gemeente Zutphen

gemeente zoekt hulp bij nieuwe website

De gemeente gaat voor haar nieuwe klantgerichte website op zoek naar deelnemers voor een gebruikersgroep. De gebruikersgroep bestaat uit mensen die wonen en/of werken in Zutphen en Warnsveld en de gemeente willen helpen met het ontwikkelen en testen van zutphen.nl.

Belangstelling?

Woont u in Zutphen of Warnsveld. Heeft u een bedrijf of werkt u bij een instelling? Wilt u meewerken aan een klantgerichte website? Meldt u dan aan als belangstellende. Dit kan via info@zutphen.nl. We vragen van belangstellenden dat zij kritisch zijn (en dit ook uiten) en regelmatig internet gebruiken.

Planning en taken

De gebruikersgroep zal bestaan uit ongeveer 12 personen (bewoners, bedrijven en instellingen). De eerste bijeenkomst is in mei 2011. De gebruikersgroep is klaar met haar werkzaamheden in mei 2012. In 1 jaar tijd komt de gebruikersgroep zo'n 4 keer bij elkaar. Tussendoor is er contact via e-mail.

Taken van de gebruikersgroep zijn: vormgeving nieuwe website (er bestaat al een basis), gebruikersgemak, inhoud, structuur, woordgebruik, fotogebruik en testen van de website.