Sanoma Uitgevers

lanceren nieuwe apps

Nieuwe apps

---

19.04.11
Auto Trader, de grootste automotive zoekmachine op mobiel, lanceert een nieuwe iPhone en iPad app. Die is nog sneller en heeft slimme extras. En ook AutoWeek komt met een nieuwe app, een android app voor gebruikers van onder andere Samsung, LG en HTC toestellen.

AutoWeek heeft al een kleine twee jaar een iPhone app, en vorig jaar werd ook de iPad app gelanceerd. De iPhone app is inmiddels rond de 127.500 keer gedownload en bereikt met ruim 1.8 miljoen pageviews bijna 275.000 bezoeken per maand. Dat aantal wordt binnen een jaar ook voor de android app verwacht.

Unieke Carbase
De nieuwe android app biedt niet alleen actueel autonieuws, reviews, tests en videos, maar ook de unieke Carbase van AutoWeek is geïntegreerd. Die bevat specificaties en fotos van meer dan 50.000 modellen sinds 1980. De nieuwe app is gratis te downloaden via de Android Market Kiosk.

Snelste route
De nieuwe app van Auto Trader - ook van Sanoma Media - biedt nu de mogelijkheid om favoriete autos te delen met vrienden. En hij heeft een opslagfunctie voor favoriete autos. Uniek is ook dat de app de snelste route uitstippelt langs de autos die je wilt bezichtigen. "De showroom is altijd en overal open," zegt Odin Termohlen, marketingmanager bij Auto Trader. "Vanuit de app maak je met één druk op de knop contact met de betreffende dealer. Dat kan direct met de telefoon, social media of via een e-mail."

Grootste automotive app
De nieuwe app is ontwikkeld op basis van ervaringen van gebruikers van de vorige versie en is momenteel de grootste automotive app van Nederland qua downloads. Deze app is geïntroduceerd in januari 2010 en is meer dan 160.000 keer gedownload.


* Privacy- en Cookiebeleid

* Copyright

* Disclaimer

* Contact

* Adverteren

Copyright 2011 - Sanoma Media Netherlands B.V.
www.sanomamedia.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep