Sanoma Uitgevers

gratis vtwonen Magalogue

Gratis vtwonen Magalogue!

---

19.04.11
Deze maand extra bij woonmagazine vtwonen: de Magalogue, een 52 paginas dik magazine annex catalogus. Boordevol stylingideeën en de complete vtwonen huiscollectie.

Voor deze vtwonen Magalogue, gemaakt in samenwerking met licentiepartners als Luxaflex en Grando Keukens, kreeg een drie woonlagen tellend nieuwbouwhuis in Utrecht een complete metamorfose van de stilisten van vtwonen. Van woonkamer tot keuken, van eethoek tot slaapkamer - de hele woning is ingericht met de vtwonen huiscollectie.

Direct te bestellen
De Magalogue, die vorig jaar voor het eerst verscheen en meteen een groot succes was, biedt volop inspiratie aan iedereen die op zoek is naar een keuken, een vloer, raambekleding, stoelen, tafels, kasten, vazen, servies, kussens en veel meer. Alle producten zijn direct te bestellen via www.vtwonen.nl/magalogue.

Mega-abri
Alvast een voorproefje? Naast abris in heel Nederland zijn vanaf 3 mei de tramhokjes op het Leidseplein en voor de Bijenkorf in Amsterdam niet te missen: de complete 12 meter wordt in beslag genomen door vtwonen en de Magalogue.


* Privacy- en Cookiebeleid

* Copyright

* Disclaimer

* Contact

* Adverteren

Copyright 2011 - Sanoma Media Netherlands B.V.
www.sanomamedia.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep