Politie Rotterdam Rijnmond

Overval woning Snoekenveen in Opsporing Verzocht

overig

Datum publicatie: 19-04-2011 16:20

Op 17 maart iets na 20.00 uur vond er een gewelddadige overval plaats op een woning aan de Snoekenveen in Spijkenisse. Het rechercheonderzoek is in volle gang. Vanavond wordt in Opsporing Verzocht een reconstructie van deze overval getoond. Het slachtoffer looft een beloning van 7.500,- euro uit voor de tip die leidt tot aanhouding en veroordeling van de daders.

Vijf of zes mannen wisten op 17 maart de woning aan de Snoekenveen binnen te dringen en overvielen de bewoner, zijn jongste zoon en een toevallig aanwezige huisvriendin. Ze eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld. Tijdens een worsteling met de bewoner, loste één van de overvallers een schot op hem. De man werd daarbij in zijn borst geraakt. De overvallers zijn er vervolgens in twee donderkleurige auto's vandoor gegaan in de richting van De Landmeter.

Opsporing Verzocht
Op dinsdag 19 april besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan deze overval. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op Nederland 1 om 21.50 uur. De herhaling is op woensdag 20 april 11.15 uur. Hopelijk kunt u de politie helpen met (nieuwe) tips.

Informatie?
Als u informatie heeft, verzoeken wij u te bellen met de opsporingstiplijn op nummer 0900-6070. U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het om het onderzoek naar de overval op de woning aan de Snoekenveen gaat.