Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep mishandeling taxichauffeur

Groesbeek, 19-04-2011 o In de nacht van zaterdag op zondag mishandelden drie jonge mannen van rond de 20 jaar op de rotonde Hulsbroek, Kloosterstraat een taxichauffeur. De politie is op zoek naar getuigen.

Vier jonge mannen van rond de 20 jaar namen vanaf de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen een taxi. Eén van de jonge mannen stapte uit op de Nieuweweg. De overige drie jonge mannen gingen mee tot aan de rotonde Hulshoek, Kloosterstraat waar een discussie ontstond over de betaling. Hierbij werd de taxichauffeur mishandeld door de drie jonge mannen. Hij werd meerdere malen getrapt en geslagen, waarna de daders vertrokken.

Na de melding begon de politie direct met een onderzoek en zijn er al verschillende getuigen gehoord.

Het signalement van de daders is als volgt:

* Drie jonge mannen van rond de 20 jaar

* Eén van de daders had kort blond haar,

* Twee daders hadden donkerblond haar. Eén had het haar op schouderlengte en slagen in het haar. Zijn haar was met gel naar achteren gekamd

* Eén van de daders droeg een lichtblauw vest of jas
* Mogelijk dat één van de daders in het gezicht verwond is.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de daders van de mishandeling. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 03.45 uur iets gezien wat te maken kan hebben met deze mishandeling? Neem dan contact op met Politie Gelderland-Zuid, team Groesbeek via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem geven via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Eerdere berichtgeving:

* Taxichauffeur mishandeld

Laatst gewijzigd 19-04-2011 16:57 | © Regio Gelderland-Zuid |