Ordina Beheer NV



Ordina op Klantcontactdagen

19 april 2011 t/m 20 april 2011 - Jaarbeurs Utrecht - Externe seminar

Ordina is op 19 & 20 april partner van het event de Klantcontactdagen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Als ondernemer, manager en professional op het gebied van klantcontact bent u uiteraard aanwezig op De Klantcontact Dagen. De grootste beurs op dit gebied en dé gelegenheid om kennis te maken met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Uiteraard is Ordina aanwezig met een gevarieerd aanbod van activiteiten: zo zijn we aanwezig met diverse presentaties en heeft u de mogelijkheid om te werken en te netwerken op onze stand (Ordina heeft standnummer B078) Met het nieuwe werken, wat momenteel volop in de aandacht staat zijn wij aanwezig op de Klantcontactdagen. En niet zonder reden: Het nieuwe werken staat synoniem voor innovatieve manieren van werken, die uw organisatie nieuwe kansen bieden om zich te onderscheiden. Ordina vindt dat het in deze nieuwe visie op werken vooral draait om het effect dat u wilt bereiken in uw organisatie door bewuster om te gaan met factoren als tijd, plaats en verantwoordelijkheid. Deze visie hebben onze consultants samen met hun best practices vertaald in de propositie "Samen Slimmer Werken": De Ordina aanpak voor "Het Nieuwe Werken".

Onze specialisten in "Samen Slimmer Werken" delen graag hun ervaringen en visie met u. Voor een goed kop koffie, geserveerd door een professionele barista, gaan wij graag met u in gesprek over uw specifieke uitdagingen op het gebied van "Het Nieuwe Werken". Voor meer informatie over het event gaat u naar: http://www.klantcontactdagen.nl/index.php

Nu al nieuwsgierig en tijd voor een gesprek, neem contact op met ons via 030 663 7179 of mail naar ssw@ordina.nl

Wij zien u graag op 19 of 20 april in de Jaarbeurs in Utrecht op standnummer B078!

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht
Telefoon: 030 - 295 59 11