Gemeente Lelystad

Aanbestedingsprocedure stadskiosk gestart

Dinsdag 19 april 2011

De gemeente Lelystad is de onderhandse aanbestedingsprocedure gestart om te komen tot een lokale kandidaat voor de realisatie en exploitatie van een stadskiosk. Lokale ondernemers kunnen hun belangstelling voor de realisatie en exploitatie kenbaar maken tot en met 29 april aanstaande.

Ontheffing op winkeltijdenwet

Het bestemmingsplan Stadshart biedt ruimte voor een kiosk in het stadshart met een maximale grootte van 25 m². De locatie voor een kiosk ligt binnen een straal van 100 meter van het station. Daarmee kan de kiosk in aanmerking komen voor een ontheffing op de winkeltijdenwet en dus functioneren op de tijden dat de andere winkels zijn gesloten.

Aanmelden

Lokale ondernemers worden bij deze uitgenodigd hun belangstelling voor de realisatie en exploitatie kenbaar te maken. U kunt dit doen door het zenden van een e-mail aan inkoop@lelystad.nl onder vermelding van "kiosk". Uw aanmelding dient uiterlijk op 29 april voor 12.00 uur binnen te zijn.

Beschrijving procedure

Na aanmelding ontvangen de belangstellenden een uitgebreide beschrijving van de te volgen procedure, alsmede de criteria waaraan kandidaten moeten voldoen.
Ja