Gemeente Oldebroek

Informatieavond Landschapskader Oosterwolde Oost

Op maandagavond 11 april jl. heeft de gemeente Oldebroek een informatieavond gehouden over het concept-landschapskader voor Oosterwolde Oost. Er was grote belangstelling voor het plan.

In het landschapskader wordt aangegeven hoe verschillende initiatieven rond Oosterwolde ingepast kunnen worden in het landschap. Het landschapskader is, op verzoek van de gemeente, gemaakt door het Gelders Genootschap samen met inwoners en initiatiefnemers. De presentatie, het bijbehorende conceptplan en een verslag van de avond zijn te downloaden www.oldebroek.nl onder Wonen/Landschapskader. Er is de mogelijkheid om een mening te geven over het concept-landschapskader. Ook kunnen voorstellen tot aanpassing van het landschapskader worden ingediend. Het college zal al deze meningen mee laten wegen in haar uiteindelijke beslissing of het conceptplan in procedure gebracht kan worden of niet.

Uw reactie kunt u vóór 6 mei as. mailen naar gemeente@oldebroek.nl of sturen naar Gemeente Oldebroek t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek onder vermelding van Landschapskader Oosterwolde Oost.