Gemeente Oldebroek


Nationale Sportweek

Deze week is er de Nationale Sportweek. Een week waarin volop sportactiviteiten plaatsvinden, zowel nationaal als ook lokaal. Zo is inmiddels in de gemeente Oldebroek op maandag 18 april de opening verricht op basisschool de Bron. Kinderen van deze basisschool konden in de pauze kennis maken met tennis. Vervolgens zal op woensdagmiddag (voor de jeugd) en op donderdagavond (voor de senioren)het project 'Kies Je Sport' plaatsvinden in de Kamphal te Wezep. Op deze beide dagen kan er kennis worden gemaakt met badminton, volleybal, korfbal en tafeltennis. Wethouder Veldhoen zal op woensdagmiddag de opening verrichten. De week wordt op zaterdag 23 april van 13.00 - 16.00 uur afgesloten met een zwemfestijn in en rondom het subtropisch zwembad de Veldkamp te Wezep. Zowel binnen (allerlei water(sport) spellen) als buiten (o.a. beachvolleybal en pannavoetbal) zullen er volop activiteiten zijn. Kinderen met een zwemdiploma zijn dan van harte welkom!

Kortom een week met uiteenlopende sport -en beweegactiviteiten, waarbij o.a. sportverenigingen, scholen (o.a. basisschool de Bron), Sociaal Cultureel Werk, de Campagne Goed Bezig en de combinatiefunctionaris vanuit de gemeente Oldebroek gezamenlijk uitvoering aan geven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de combinatiefunctionaris van de gemeente Oldebroek, Alwin Kelderman, akelderman@oldebroek.nl.