Ingezonden persbericht


Utrecht, 07 april 2011

EFT Therapy
Auteur Sue Johnson bezoekt Nederland

Houd me vast - Sue Johnson
Prijs: ¤19,95
ISBN: 9789021535982

Verschijningsdatum: reeds verschenen

Waarom gaat het zo vaak mis in de liefde? Dr. Sue Johnson, klinisch psycholoog en wereldwijd een van de beste relatietherapeuten, heeft hierop het antwoord: Emotionally Focused Couple Therapy (EFT). EFT biedt een heldere en wetenschappelijke kijk op de liefde. In haar zeer succesvolle boek Houd me vast licht ze deze revolutionaire relatietherapie toe. Sue Johnson bezoekt Nederland op 19 en 20 april voor een lezing op het internationale congres Creating Connections (www.creatingconnections.nl).

EFT heeft in de afgelopen vijftien jaar een revolutie teweeggebracht in relatietherapie: 70 tot 75 procent van de stellen die EFT hebben ondergaan is uit het dal gekomen en is weer gelukkig in hun relatie. De resultaten zijn blijvend, zelfs bij paren voor wie het scheidingsrisico hoog was. Oefeningen en praktische situatieschetsen uit het boek Houd me vast maken eft voor iedereen toegankelijk.

Dr. Sue Johnson komt 19 en 20 april naar Nederland voor lezingen en ze is beschikbaar voor interviews. Heeft u interesse in een interview dan kunt u contact opnemen met: VBK Media - Kosmos Uitgevers, Maaike Maaswinkel, T: 088 800 2638, E: mmaaswinkel@vbkmedia.nl

Houd me vast is hét zelfhulpboek voor een perfecte relatie. De zevende druk ligt inmiddels in de winkel.