Joost van Loon nieuwe algemeen directeur Presikhaaf Bedrijven


ARNHEM, 20110419 -- Het Algemeen Bestuur van Presikhaaf Bedrijven heeft op 15 april 2011 besloten om de heer Joost J. van Loon (1961) te benoemen tot algemeen directeur van Presikhaaf Bedrijven. Hij volgt hiermee Joan van Poelje op, die met pensioen gaat. Joost van Loon zal met ingang van 17 mei 2011 de taken overnemen.

Joost van Loon beschikt over een brede ervaring in management- en directiefuncties bij profit- en non-profit organisaties en de sociale zekerheid.

Betrokken

Joost van Loon: “Met mijn kennis en ervaring als betrokken ondernemer en directeur in dienstverlenende organisaties, wil ik een waardevolle bijdrage leveren aan het bedrijfs- en sociaal rendement van Presikhaaf Bedrijven: mensen met een (arbeids-)handicap aan het werk helpen en houden en de integratie van deze groep in het reguliere arbeidsproces bevorderen”.

Arbeidsontwikkelbedrijf

Bij Presikhaaf Bedrijven staat de ontwikkeling van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt centraal. Met ruim 3.000 medewerkers is Presikhaaf Bedrijven een belangrijke werkgever voor Arnhem en omstreken.

Presikhaaf Bedrijven ondersteunt en faciliteert mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, om middels een sluitende aanpak een zo regulier mogelijke arbeidsplaats te verwerven.

Einde persbericht





Presikhaaf Bedrijven