Gemeente Barneveld


Maak kennis met CJG Barneveld

geboortekaartje

Nog even en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) opent op 20 april 2011 haar deuren in Barneveld. Vanaf donderdag 31 maart kan iedereen al kennis maken met CJG Barneveld: de websites www.cjgbarneveld.nl en www.jonginbarneveld.nl zijn vanaf die dag in de lucht!

www.cjgbarneveld.nl en www.jonginbarneveld.nl
kunnen ouders, opvoeders, maar ook medewerkers van instellingen en verenigingen, terecht voor informatie en handige tips op het gebied van opvoeden en opgroeien. Kinderen kunnen op deze website een leuke kleurplaat vinden, waarmee ze kunnen meedoen met de kleurwedstrijd. Ze kunnen een speelgoedbon winnen!

De jongerenwebsite www.jonginbarneveld.nl is voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar en ouder. Jongeren vinden daar veel interessante informatie over opgroeien, school, werken e.d.

printscreen Antwoord op vragen over opgroeien en opvoeden Op de website van CJG Barneveld www.cjgbarneveld.nl staan antwoorden op allerlei vragen over zwangerschap, bevalling, babytijd en over gezond en veilig opgroeien van peuters, kleuters, kinderen en pubers. Bijvoorbeeld: mijn kind lust geen groente. Is dat erg?, maar ook "Mijn zoon wil alleen maar computeren. Hoe ga ik daarmee om?" of "Mijn dochter van 16 jaar komt midden in de nacht thuis van een feest, hoe leg ik uit dat ik dat niet wil?".

CJG Barneveld
CJG Barneveld wordt het centrale punt in Barneveld waar ouders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen, informatie en advies over gezond en veilig opgroeien. CJG Barneveld gaat ook informatie- en thema avonden en groepsgerichte activiteiten organiseren. Binnen het CJG werken verschillende organisaties samen die zich bezighouden met jeugd, ouders en opvoeders.

De websites van CJG Barneveld (www.cjgbarneveld.nl en www.jonginbarneveld.nl) zijn vanaf donderdag 31 maart te bezoeken. Na de opening van CJG Barneveld op 20 april 2011 is CJG Barneveld ook in het fysieke inlooppunt aan de Bouwheerstraat 52 in Barneveld te bezoeken. Onze CJG-medewerkers staan daar voor iedereen klaar. Maar men kan CJG Barneveld na de opening ook bellen (0342-414816) of emailen (info@cjgbarneveld.nl).

undefined

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl