Gemeente Heemskerk


donderdag, 14 april 2011

Kom Pasen vieren op Dierendorp

Op woensdagmiddag 20 april wordt het paasfeest gevierd op Dierendorp. De paashaas zal over de hele kinderboerderij eieren verstoppen en iedereen is van harte welkom om deze te komen zoeken! Naast de gewone eieren zijn er ook speciale gouden eieren te vinden. Voor degene die de gouden eieren kan vinden wacht er een mooie prijs!

Naast het zoeken naar paaseieren kan er ook een leuke speurtocht gevolgd worden waarbij je alles te weten komt over de kip en het ei. Voor de kunstenaars onder ons staan de verfkwasten klaar om het mooiste paasei te beschilderen. Ook kan er een speciale ei-mobile gemaakt worden om thuis naast de paastak te hangen. Deze activiteit duurt van 13.30 tot 15.30, deelname is gratis.

NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

---