Gemeente Nieuwegein

donderdag, 14 april 2011

Op de afbeelding ziet u het logo van Merwestein Een glijbaanrace, verspringen van de duikplank, streetdance, voetbal. Nieuwegein heeft een leuke sportinstuif in petto voor kinderen. Deze sportinstuif vindt plaats op woensdagmiddag 20 april tijdens de Nationale Sportweek. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom in sportcomplex Merwestein. De gemeente Nieuwegein en
NV Sportinrichtingen Nieuwegein zijn initiatiefnemers van de sportinstuif.
Onder het motto `Nieuwegein beweegt' stimuleren zij sport en bewegen onder kinderen.

Sporten en actief bewegen. Dat is waar het om gaat tijdens de Nationale Sportweek. De gemeente Nieuwegein en NV Sportinrichtingen organiseren de sportinstuif om kinderen enthousiast te maken om blijvend aan sport te (gaan) doen. In Nieuwegein kunnen kinderen meedoen aan streetdance, korfbal, volleybal, voetbal, turnen, basketbal en zwemmen. In het zwembad wordt een kreek-, surf- en glijbaanrace gehouden. En er is een opblaasbare glijbaan aanwezig. Dit alles vindt plaats op woensdag 20 april van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen zich vanaf 13.30 uur melden in Merwestein. Meer informatie en het programma is te vinden op www.merwestein.nl onder `Sport en spel voor kids'.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 20 april per e-mail op sportinstuif@merwestein.nl of op telefoonnummer
(030) 600 42 60. Ouders wordt gevraagd om naam van hun kind, leeftijd en school op te geven onder vermelding van '20 april'.

Op de afbeelding ziet u het logo van Nieuwegein Beweegt Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren gemeenten, sportverenigingen, scholen en aanbieders van sport en bewegen in het hele land sportieve activiteiten. Doel van de Nationale Sportweek is om kinderen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. De gemeente Nieuwegein en NV Sportinrichtingen doen graag mee aan de Nationale Sportweek. Zij vinden het belangrijk om kinderen enthousiast te maken voor sport en bewegen. Sport en bewegen is niet alleen leuk voor kinderen om met leeftijdsgenootjes te doen, maar vooral ook gezond en een bron van ontspanning.