Gemeente Bergen op Zoom


Sportkoers Bergen op Zoom

Tijdens de Nationale Sportweek wordt op woensdag 20 april een sport- en beweegconferentie georganiseerd om het nieuwe sport- en beweegbeleid vorm te geven.

U bent van harte uitgenodigd daaraan deel te nemen. De conferentie wordt gehouden in sporthal de Boulevard in Bergen op Zoom van 19.30 tot 21.30 uur.

Afgelopen zomer is de start gemaakt met het ontwikkelen van nieuw sportbeleid binnen onze gemeente. Tijdens deze fase is er met veel verschillende partijen binnen de gemeente gesproken en is er een eerste sportconferentie georganiseerd. De reacties daaruit zijn gebruikt om de kaders voor het nieuwe sport- en beweegbeleid vast te stellen. Bekijk hier een filmpje over de sportconferentie 2010.

Tijdens de sport- en beweegconferentie van woensdag 20 april 2011 wordt een vervolg gegeven aan de uitwerking van de kaders. Met de reacties van alle betrokkenen zijn drie speerpunten opgesteld die wij op deze avond graag aan u voor willen leggen en met u bezien hoe deze speerpunten in de praktijk vorm kunnen krijgen.


1. Integraal en divers sport- en beweegaanbod;


2. Sterke verenigingen


3. Kwalitatieve, op de behoeften aansluitende sportaccommodaties

Heeft u ideeën of vragen? Dan zien wij u graag tijdens de sport- en beweegconferentie in de Boulevard.