Gemeente Barneveld


Feestelijke opening CJG Barneveld op 20 april 2011

Woensdag 20 april 2011 opent het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) haar deuren aan de Bouwheerstraat 52 in Barneveld. Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur is er een feestelijk en gevarieerd openingsprogramma.

Openingsprogramma CJG Barneveld

Het feestelijke en gevarieerde openingsprogramma van CJG Barneveld op woensdag 20 april 2011 bestaat uit:


- Tischa Neve - opvoedcoach en kinderpsycholoog en bekend van het TVprogramma Schatjes - over Positief en Creatief Opvoeden. Zij houdt twee interactieve lezingen van 13.45-14.30 uur en van 15.00-15.45 uur. Tischa Neve heeft veel praktische voorbeelden, humor en direct toepasbare opvoedtips. Er is ruimte voor vragen. De lezing is gericht op kinderen in de basisschool-leeftijd.


- De Familyfactory met korte workshops over Timemanagement voor gezinnen (deze workshop is van 13.45 - 14.30 uur) en Pubers (deze workshop is van 15.00 - 15.45 uur).

* Workshop Timemanagement voor gezinnen (13.45 - 14.30): Hoe passen gezin, werk, relatie, sociale leven en de rest in één mensenleven? De Familyfactory helpt het aanwezige publiek een aantal slimme oplossingen te vinden. Een workshop over prioriteiten, lef om te kiezen en natuurlijk: slim plannen. Het is verbazingwekkend hoeveel rust en tijd men creëert met een aantal eenvoudige `ingrepen'!
* Workshop Hoera het is puber-tijd (15.00 - 15.45): Een dochter die tot laat naar een feest wilt! De sfeer is al een week onder het nul punt. Is dit nu het beroemde puberbrein? Toegeven voor de gezelligheid of vasthouden aan uw eigen standpunt? Tieners ontdekken in de pubertijd wat zij belangrijk vinden. In deze workshop gaat het publiek op zoek naar wat ouder en puber bindt. Wat is belangrijk? Zo wordt de pubertijd waardevol voor iedereen.


- Beauty- en tattoo-salon. In de salon kunnen kinderen zich laten schminken of hun haren mooi laten maken. En wie wil er niet zo'n stoere tattoo op zijn arm?


- Ballonkunstenaar, met kleurrijke ballonkunstwerken.


- Poppendokter. Kom langs met een zieke pop of kapotte knuffel, de poppendokter maakt ze beter!


- Limonade en lekkers.

Win een dagje Dolfinarium voor 5 personen

Maak kans op een dagje Dolfinarium voor 5 personen: surf naar www.cjgbarneveld.nl en download het totale openingsprogramma van woensdag 20 april 2011. Mensen die

de behorende bon invullen in inleveren bij CJG Barneveld tijdens de opening, maken kans op een dagje Dolfinarium voor 5 personen.

CJG Barneveld
CJG Barneveld is vanaf woensdag 20 april 2011 het centrale punt in Barneveld waar ouders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen, informatie en advies over gezond en veilig opgroeien. CJG Barneveld gaat ook informatie- en thema avonden en groepsgerichte activiteiten organiseren. Binnen het CJG werken verschillende organisaties samen die zich bezighouden met jeugd, ouders en opvoeders.

Binnenlopen bij CJG Barneveld kan na woensdag 20 april 2011 in het fysieke inlooppunt aan de Bouwheerstraat 52 in Barneveld. Maar men kan CJG Barneveld ook bellen (0342-414816), emailen (info@cjgbarneveld.nl) of de website www.cjgbarneveld.nl bezoeken. Kijk op de website www.cjgbarneveld.nl voor de actuele openingstijden.

De CJG-medewerkers staan voor iedereen klaar.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl