Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Zeven Zonden, Zeven Heerlijkheden
Groots, interdisciplinair project studenten FHK in Koepelhal (Spoorzone) Tilburg

Zeven Zonden Zeven Heerlijkheden
Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) heeft een groots interdisciplinair project in de planning. Confrontatie, verleiding, adrenaline, Bourgondisch, gezelligheid, verrassing, spanning, beleving...

Het onverwachte! In verschillende stijlen en voor elk wat wils. Muziek, Dans, Theater, Beeldend en Circus and Performance Art. Met trots presenteren wij de interactieve voorstelling 'Zeven Zonden, Zeven Heerlijkheden' van woensdag 20 en donderdag 21 april.

Interactieve megaproductie
Deze megaproductie, een interactieve voorstelling, is een unicum. Ook de locatie is zeer bijzonder, want het event vindt plaats in de 92-meter lange Koepelhal (bekend als de werkplaats van NS) in de Spoorzone te Tilburg. Een aansprekende locatie, bekend in Tilburg en omstreken. 200 studenten van FHK nemen het publiek letterlijk mee langs de zeven hoofdzonden, zodat zij de zonden ook echt kunt ervaren. Luiheid, hoogmoed, hebzucht, wellust, jaloezie, wraak, onmatigheid.

Genieten met grote G
U wordt ontvangen met bubbels, want genieten staat centraal. Genieten met een grote G en onder het genot van een hapje en een drankje. U wandelt langs delen uit bekende werken, zoals: Carl Orff, Carmina Burana; Kurt Weill, Die sieben Todsünden; Puccini, Tosca; Gershwin, Summertime; Piaf, Je ne regrette rien; Dolly Parton met Jolene; Cell blok tango (musical Chicago); Oude muziek (14e en 15e eeuw); big band; eigen composities; Fontys Jazzchoir. En nog véél meer!

Verschillende disciplines
Op een aantal stukken zijn verschillende choreografieën (waaronder moderne dans) gemaakt, gedanst door studenten van de Dansacademie. De Academie voor Beeldende Vorming gaat met verschillende taferelen aan de slag en verzorgt de aankleding van de Koepelhal in sfeer van het thema van de Zeven Zonden. Deze studenten ontwerpen bovendien de promotiematerialen en creëren 2- en 3-dimensionale kunst binnen het thema. Studenten van de Academy for Circus and Performance Art maken de grote variëteit aan optredens compleet door solistische en ensemble voorstellingen. Ook is de Academie voor Theater een partner binnen dit event.

Reserveren
De voorstelling begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Kaarten E 15.

U kunt reserveren via www.fontys.nl/kunsten/reserveringen onder 'kunsten algemeen'.

Meer informatie staat op www.fontys.nl/kunsten (klik op 'agenda').

////EINDE PERSBERICHT////



Ingezonden persbericht