Ingezonden persbericht


Het leukste woonwarenhuis van Nederland opent tweede vestiging

De Woonfabriek, het leukste woonwarenhuis van Nederland, opent 20 april een nieuwe vestiging op woonboulevard Cruquius bij Haarlem. Eigenaar Harm Knol is trots op deze mijlpaal en is klaar voor het nieuwe hoofdstuk van de succesformule 'de Woonfabriek'.

Vanaf haar oprichting in 2007 is de Woonfabriek een doorslaand succes gebleken en komt menig Nederlander richting Villa Arena om wooninspiratie op te doen. De vestiging in Amsterdam trekt jaarlijks 350.000 bezoekers. ''Het geheim van de Woonfabriek is dat iedere klant die binnenwandelt een volledig aanbod vindt van woonartikelen in iedere stijl en prijsklasse. Een klant kan dus naar buiten lopen met een volledige inrichting voor hun nieuwe huis of tuin, van kleine artikelen als servies tot grote woonartikelen als een bed of bank. Ook de interieurtips van de verkoopadviseurs, die bij iedere servicebalie in de winkel staan, worden door de klant erg op prijs gesteld'', aldus Harm Knol.

Het splinternieuwe pand is specifiek voor de Woonfabriek gebouwd om hier haar tweede zaak te huisvesten. Tijdens de bouw kon Harm Knol al zijn ondervindingen van de eerste winkel gebruiken voor de ideale opzet en indeling in de tweede. Hij heeft er dan ook voor gezorgd dat alle woonstijlen perfect tot hun recht komen. Harm Knol heeft niet zomaar voor deze plek gekozen: ''Vanwege de goede locatie en mooie boulevard met een enorme aantrekkingskracht op de omgeving hebben we besloten de Woonfabriek formule naar woonboulevard Cruquius te brengen.''

De nieuwe vestiging zal zeker opvallen tussen alle ´mannenwinkels´op woonboulevard Cruquius. Immers, met dit leukste woonwarenhuis van Nederland wordt het aanbod van interieurartikelen duidelijk vergroot. De officiële opening zal plaatsvinden op 28 mei. 20 april gaan de deuren al open voor het winkelend publiek.

Over Woonfabriek:
De Woonfabriek is opgericht in 2007 door Harm Knol en Marieke Lammers en heeft 2 vestigingen, Amsterdam Villa Arena en woonboulevard Cruquius bij Haarlem. Het is een moderne en vernieuwende 'shop-in-shop' woonwinkel waar in een inspirerende en zeer verzorgende omgeving fabrikanten en leveranciers van lifestyle en woonproducten hun goederen en diensten direct aan consumenten kunnen verkopen. De winkels zijn ingedeeld in vier verschillende woonstijlen: trendy, classic, design en lifestyle. In 2010 werd de Woonfabriek door de Sanoma Woon Awards genomineerd tot Beste Woonwinkel van Nederland in de categorie 1 t/m 5 filialen.