AquaSound introduceert 2e generatie Badkamer Audio

20/04/2011 06:00

AquaSound

iPhone of Smartphone draadloos koppelbaar

Veldhoven, 20110419 -- AquaSound komt met een geheel nieuwe versie van haar audiosysteem voor de badkamer. Deze 2e generatie van het Wipod Music Center (Wipod 2) is een stand-alone muzieksysteem, is waterdicht en ondersteunt Bluetooth. Een werkelijk schitterende en zeer professionele interface maakt navigeren veel intuïtiever. Een iPhone of SmarPhone is in een handomdraai gekoppeld. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van de interne speler of radio om draadloos van digitale muziek of de FM radio te genieten. De kinderziektes uit de 1e generatie zijn hiermee volledig uit de wereld met dit werkelijk schitterend staaltje high-tec in de badkamer.

Geheel vernieuwde bedienings-interface

AquaSound heeft veel tijd en energie gestoken in de werkelijk prachtige bedienings-interface. Schitterende buttons maken het de gebruiker overzichtelijker en makkelijker om te navigeren tussen de verschillende schermen. In een oog opslag kan de gebruiker zien waar hij zich bevindt in het menu om keuzes te vereenvoudigen. De button feedback op het scherm geeft de gebruiker het gevoel van controle.

Radio en MP3 in geheel nieuw jasje

De interface voor FM radio en MP3 zijn ook onder handen genomen. Duidelijk is te zien dat de Wipod II een doorontwikkeling heeft ondergaan, zowel in uitstraling als techniek, maar ook in gebruikersgemak. Gesteld kan worden dat het "oude" systeem met z'n minder logische menustructuur enkele kinderziektes onder de leden had. Deze nieuwe generatie Wipod rekent daar helemaal mee af.

iPhone/iPad of SmartPhone snel gekoppeld

Staat alle muziek al op een iPhone/iPad of SmartPhone, dan kan eenvoudig een apparaat (via Bluetooth) gekoppeld worden. Draadloos worden dan de liedjes (vanuit de iPhone/iPad of SmartPhone) ten gehore gebracht via dit nieuwe systeem. Ook nieuw (tov het oude systeem) is dat er eenvoudig gewisseld kan worden tussen een extern apparaat en de interne player, zonder dat daarmee het systeem vastloopt. Het systeem onthoudt nu ook het laatst gekoppelde apparaat om de volgende dag met 1 druk op de knop te koppelen met de Wipod II. Zoals het hoort.

AVRCP

Ook een verbetering-AVRCP-om een gekoppeld apparaat te kunnen bedienen moet het voorzien zijn AVRCP. Zo kunnen eenvoudige functies door deze nieuwe Wipod overgenomen worden. De SmartPhone ligt op een veilige, vochtvrije plek.

Infrarood functie

Daarnaast is de 2e generatie Wipod uitgerust met een verbeterde Infrarood-functie. Auto-Aux, Volume-set en Speaker Switch zijn nieuwe woorden die we in de gebruiksaanwijzing tegenkomen om de infrarood functie beter te kunnen inzetten.

Waar te koop

De producten van AquaSound zijn te zien bij de honderden dealers in Nederland en Belgie, of vraag er naar bij de sanitairshowroom bij u in de buurt. Op www.aquasound.nl staan alle dealers overzichtelijk op een rij.

Marktleider:

Radio / MP3 / Bluetooth / Infrarood / Waterdicht. Zomaar wat steekwoorden die kenmerkend zijn voor dit pracht apparaat dat een centrale plek in de badkamer nog sneller zal veroveren. Eenmaal goed geïnstalleerd en ingesteld is deze 2e generatie Wipod een flinke sprong voorwaarts en bewijst AquaSound wederom dat het haar marktleiderschap in dit marktsegment meer dan waard is.